Tijdens het helingsproces van Iris van Zomeren, zoals beschreven in haar boek van “Van waanzin naar Wijsheid`, is er naast de lichaamsgerichte benadering Somatic Experiencing (SE) van dr. Peter A. Levine, ook gebruik van diverse andere therapeutische benaderingen gemaakt is zoals o.a. Tension & Trauma Releasing Exercises (TRE).

Deze methode bestaat uit een serie fysieke oefeningen die het ontladingsmechanisme triggeren. Het spontane trillen dat daardoor ontstaat, geeft een uitweg aan vastgehouden spanning waardoor het lichaam langzaam terugkeert naar een kalme staat van zijn.

Dr. David Berceli’s Tension and Trauma Releasing Exercises TRE® is een geweldig hulpmiddel om het lichaam te helpen diepe, chronische patronen op een natuurlijke manier los te laten.
TRE helpt je op een natuurlijke manier de spanning van je af te schudden en te trillen.
Schudden en trillen kan opmerkelijk eenvoudig zijn en het veranderingsproces die de `shakes` je brengen zijn heel gemakkelijk zelf te reguleren.

Het doel van de TRE-oefeningen is om een ​​zelfgestuurd tremor/trilling-proces op gang te brengen. De trillingen zijn diep, natuurlijk en laten spanning en trauma los die in het lichaam worden vastgehouden.

Als je eenmaal de oefeningen hebt geleerd en de trillingen kunt voelen en toestaan, laat je het lichaam gewoon zijn eigen heling en opruiming uit overweldigende ervaringen (trauma) doen.

Het kan echt zo eenvoudig zijn!!

In onze praktijk werken wij met deze methode!

Wil jij…
-je vrijer, meer ontspannen voelen?
-je burn-out klachten verminderen?
-meer energie hebben en beter slapen?
-meer veerkracht hebben?
-je angsten verminderen?
-wil jij minder piekeren, minder zorg en paniek?
-verlichting van chronische spanning?
-etcetera…!

Is je belangstelling gewekt? Wil je deze methode eens ervaren?

Kijk dan op https://janfolkersma.nl/tarieven/ voor een speciale aanbieding!!

Schroom niet en maak een afspraak via het contactformulier op www.janfolkersma.nl of via Whatsapp 06-57362563

Leave a Reply